hibiscus-5Jeg må lige starte med at sige, at jeg rent faktisk sælger dette produkt, så hvis du står af her, er det fuldt ud forståeligt.

MEN, jeg vil samtidig sige, at jeg har prøvet uendeligt mange skønhedsprodukter i min tid som skønhedsredaktør/-skribent/-freelancer/-blogger/-importør, så jeg mener (selv), at have en rimelig god fornemmelse af, hvad der virker, og hvad der ikke gør, og jeg kunne faktisk ikke drømme om at sælge noget, der ikke virkede. Hvad sjov er der i det?

Nå, men tilbage til miraklet. Og det kan selvfølgelig gradbøjes og relativiseres, men lige, hvad angår frugtsyre og masker, så skal et “mirakel” opfylde følgende tre krav:

  • færre linjer
  • mindre synlige porer
  • en frisk glød

Og på alle punkter består Hibiscus Mask fra S.W. Basics of Brooklyn med bravour. Og det lyder måske dumt, men det kom faktisk lidt bag på mig, så jeg har faktisk kun købt ganske få prøver hjem! Jeg tænkte umiddelbart, at den ville være svær at sælge, fordi den skal blandes med vand (og det bliver den sikkert også), men WOW, hvor min hud er fin allerede efter første forsøg – især på “mindre synlige porer” er der dømt UG med kryds og slange.

Med hensyn til påføring kan en syntetisk fan-brush virkelig anbefales (i stedet for fingrene), da det er noget grødet stads med meget farvestof i. Masken skal sidde i ca. 15 minutter (indtil den er tør), og så kan den nemt vaskes af med en vaskeklud.

hibiscus-11hibiscus-1

hibiscus-9

Jeg lægger normalt ikke nærbilleder op (close up af næser fungerer ikke rigtigt, vel?), men lige i dette tilfælde bliver jeg nødt til det (for jeg er virkelig positiv overrasket!). Jeg er ikke sikker på, at billedet kommer helt til sin ret i denne pixellerede virkelighed, men lad mig sige, at min hud er SUPERBLØD, GLAT og (forholdsvis) URYNKET. Og det er sgu et mirakel, når man er 42!

Og så lige et par (salgs-)detaljer mere:

En behandling/maske kræver 1 teskefuld Hibiscus Mask og 1 spiseskefuld vand, så der er til virkelig mange behandlinger i én krukke. Masken koster 250 kr. og kan købes her og her.