mario-badescu-drying-lotion-maske

I gymnasietiden overnattede jeg en gang imellem hos en veninde, hvis bror havde M-I-R-A-K-E-L midlet mod bumser. Han døjede med akne og havde en lægeordineret mikstur med blandt andet zink og svovl stående i badeværelset, som jeg selvfølgelig blev nødt til at “låne” lidt af, når jeg var på besøg. Dagen efter havde jeg altid den fineste hud uden den mindste lille teenagebums.

Desværre flyttede han hjemmefra og tog sin vidundereliksir med, og jeg glemte efterhånden alt om den. Det vil sige lige indtil for et par uger siden, da jeg skruede låget af Mario Badescu Drying Lotion og genkendte den salige duft af svovl.

Svovl er måske ikke ligefrem en duftnote, men for den, som har døjet med uren hud og har oplevet svovlets effektive, afgiftende effekt, er det (næsten) ligeså velduftende som parfume.

Jeg har prøvet rigtig mange produkter i denne kategori, men de fleste har skuffet på effektivitet og de få, der rent faktisk har virket, har været receptpligtige, men med visse bivirkninger i form af irritation, kløen og afskalning (især A-vitaminsyre). Derfor er Mario Badescu Drying Lotion det absolut bedste produkt, jeg har prøvet i “håndkøb”.

mario-badescu-drying-lotion-packshot-460

Mario Badescu Drying Lotion er to-faset og består af en flydende væske med blandt andet glycerin og salicylsyre og et bundfald af knuste mineraler (heriblandt zinkoxid og svovl). Flasken skal ikke rystes før brug – du stikker blot en vatpind ned igennem væsken og fanger lidt “bundfald” på vatpinden og dupper den på den begyndende bums. Den efterlader et lille lyserødt mærke på huden, så brug den om aftenen og lad den sidde natten over. Næste morgen er din bums i synlig bedring, hvis ikke væk.

Er du selv nysgerrig efter at prøve, så fås Mario Badescu Drying Lotion lige her!