basic-2

Der ryger mange produkter igennem mit badeværelse, og der er rigtigt meget, som bliver prøvet, men ikke brugt op. Det er derfor blevet en god indikator på min overbevisning i et produkt, at det får lov til at blive indtil den sidste dråbe møjsommeligt er skrabet ud.

Det gælder blandt andet disse tre kropsprodukter, som leverer det de skal, uden at være prangende:

BODY LOTION

Juhldals Wonderlotion no. 5 har eksisteret siden 1975, hvilket i sig selv bør være et hint om, at her er der tale om et godt produkt. Den lette lotion indeholder aktive ingredienser som abrikoskerneolie, squalane, glycerin og aloe vera samt diverse urteekstrakter, der holder huden fugtmættet og i balance. Lotionen er duftneutral, supernem at smøre ud (lidt rækker langt), pumpen gør den meget brugervenlig og størrelsen rimelig budgetvenlig. Alt i alt et solidt og gedigent produkt, din krop vil elske.

Juhldal Wonderlotion no. 5 (500 ml) koster 198 kr. (fås i helsekostbutikker – blandt andet her)

BODY SCRUB

SW Basics of Brooklyn Body Scrub består af tre ingredienser; rørsukker, kokosnødolie og revede kokosnødflager. Scrubben er grovkornet, så den er kun til kroppen, der føles fantastisk blød og mættet efter en skrubbetur. Duften af kokos er selvfølgelig en smagssag, men da der her er tale om et helt frisk produkt med naturlig kokos dufter den meget ægte og behagelig. Et lille tip er at hælde lidt olivenolie i krukken, så blandingen bliver mere lind og nemmere at strække. Man kan nemlig hurtigt få brugt den op!

SW Basics of Brooklyn Body Scrub (135g) koster 250 kr. (fås hos Greenskin.dk og online her)

SHOWER GEL

Urtekram Coconut Shower Gel er en ud af mange produkter i den nye Coconut serie fra Urtekram, der som navnet afslører har kokos som fællesnævner. Jeg har ikke prøvet alle produkter, men brusegelen er i hvert fald godkendt (og halvt brugt op). Den dufter meget mildt af kokos, så har du dårlige ungdomsminder med Malibu rom eller kokos-sololie, vil duften ikke tricke de oplevelser. Den indeholder både fugtgivende aloe vera og fugtbevarende diglycerin, så huden tørrer ikke ud af at blive vasket. Du får dog ikke så meget fugt, at du slipper for at smøre dig efterfølgende, hvorfor der selvfølgelig også er en body lotion i serien.

Urtekram Coconut Shower Gel (250 ml) koster 44,95 kr. (fås i dagligvarehandlen og på diverse webshops – blandt andet her)