backstage-blender

Har du problemer med at få din makeup til at ligge perfekt, så er beauty blenderen en god løsning.

Den æggeformede svamp med det lidt spidse hoved gør det nemlig nemt at komme ind krogene omkring øjne og næse, så din makeup fordeles ensartet og jævnt. En anden fordel er, at du undgår synlige penselstrøg, som kan være et problem med nogle makeup pensler (eller en manglende tålmodighed til at bruge tid på at blende). Til gengæld får man et mere dækkende resultat med svamp, så det er selvfølgelig en smagssag, hvad man foretrækker.

Deluxe udgaven af beauty blenderen er Diors Backstage Blender, der modsat den originale beauty blender, har en flad side, der glatter bedre ud og derfor er optimal til de større flader som pande, kindben og hals.

Lyder det lidt besværligt, har Dior udfærdiget en sådan-gør-du-tegning, der ligger i æsken, når du køber Diors Backstage Blender. Du kan bruge den med Diors Forever Perfect Makeup, der er ekstra holdbar, pore-perfektionerende og med indbygget shine control (det anbefaler Dior selvfølgelig) ELLER med alle andre foundations af flydende eller cremet karakter.

Dior Backstage Blender koster 150 kr. og fås kun hos Dior forhandlere. Vil du have den originale Beauty Blender finder du den blandt andet hos House of Stars. Der er 20 kr. at spare i forhold til Backstage Blenderen.

beautyblender-original-640