juicebog

Jeg læste en anmeldelse af den nye juicebog, Den fedeste Juicekur, og besluttede mig omgående til at det var noget jeg skulle prøve. Jeg fik så endelig fat i bogen i mandags og gik direkte i supermarkedet for at købe ind, så jeg kunne komme i gang tirsdag morgen.

Desværre fik jeg ikke fat i alle de specielle ingredienser som spirulina, proteinpulver, super greens og Udo’s Choice olie, da de stod på en anden side i bogen end indkøbslisten, så dem måtte jeg undvære første dag. Jeg fik heller ikke lige læst “mad”-skemaet ordentligt eller andre dele af bogen i det hele taget.

helsekost

ingredienser

Jeg fik derfor kun drukket tre af dagens fire juicer, da jeg kun havde én juice med på arbejde i stedet for to. Men det gjorde ikke så meget, for jeg var egentlig ikke sulten på noget tidspunkt. Til gengæld var jeg rimelig træt om aftenen, så jeg gik tidligt i seng med de bedste intentioner om at få læst i hvert fald indledningen af bogen, men allerede på side 12 havde jeg problemer med at holde øjnene åbne, så jeg overgav mig og tog 9 timers nattesøvn i stedet.

I morgen mere om hvorfor, jeg i det hele taget synes jeg trænger til 3 dage på flydende kost…og hvordan dag 2 gik!