helena-640

Jeg skrev forleden om hyaluronsyre, og her kommer så lige en opfølger.

I blogposten Den god syre #1 skrev jeg, at hyaluronsyre har en så høj molekylevægt, at den ikke kan gennemtrænge hudbarrieren via en creme og optages i bindevævet, hvor den naturligt hører hjemme. Den påstand bliver nu (delvist) udfordret af L’Oréal Paris’ seneste innovation Revitalift Filler HA.

I den nye Revitalift Filler HA serie bestående af serum og dagcreme har man via bioteknologi fremstillet en “mikrometrisk” hyaluronsyre, der udmærker sig ved at have en lavere molekylevægt end traditionel hyaluronsyre. Den mikrometiske variant kan således trænge så langt ned i epidermis, at den kommer i kontakt med de celler, der sender signaler til de hyaluronsyre-producerende celler i bindevævet.

Således får du både den kortvarige overflade-fylde og en naturlig filler-boostende-effekt, der virker på længere sigt. Begge dele forudsætter selvfølgelig kontinuerlig brug af produkterne, som også giver størst mulig effekt, hvis du bruger dem lag-i-lag.

Revitalift henvender sig til kvinder over 40 år og det bakkes op af reklamekampagnen med Helena Christensen og Naomi Watts, der begge rent faktisk er i målgruppen – hurra!