jul

Som sædvanlig kommer julen bag på mig, men jeg har netop fundet ud af at Emmery’s er leveringsdygtige i færdig dej, så de hjemmebagte brunkager og jødekager er stadig et opnåligt juleprojekt.

Pakkekalenderen til søn og datter hænger dog pt i en meget tynd tråd, men jeg må nok hellere få de 2 x 24 helt unødvendige smågaver i hus, som jeg i et anfald af overskud/sindssyge, har lovet dem (det er ikke sket før). Det giver mig dog en god anledning til at få et par timers shopping helt for mig selv og ud over gaver, skal jeg også have kigget forbi Sephora, der netop er åbnet i Frederiksberg Centret.

På min top 2 (!) er den nye makeup serie Kat von D, der blandt andet byder på en Shade + Light Contour Palette, der nok skal blive populær. Personligt er jeg slet ikke til contouring i det omfang, man ser på sociale medier, men Kat von D byder også på en serie af lipgloss-agtige læbestifter, som ser rigtig interessante ud – Everlasting Liquid Lipstick hedder de og kommer i seriøst mange farver, hvor en pink i hvert fald skal erhverves!

kat-640

kat-650

Guerlains julelook er det andet jeg skal have fingrene i (eller i hvert fald kigget på). Det er overdrevent smukt, som altid, omend ikke alt er lige anvendeligt. Jeg står dog og mangler en ny bronzer, så jeg overvejer om juleudgaven af Terracotta skal med hjem, selvom det nok er den dyreste bronzer på markedet (måske lige efter Tom Ford?). Den kunne selvfølgelig også bare komme på ønskelisten? #hinttilmandenderhjemmeguerlian-terracotta-640