shine-640

Det varme vejr kalder på en lettere og mere frisk makeup, så jeg har puttet min mineral foundation i skabet, og taget Giorgio Armanis Luminessence CC cream i brug.

Til forskel fra  BB cream, som i princippet er en farvet dagcreme, kan CC cream bedre karakteriseres som en hudplejende makeupcreme. Det vil sige, at CC cream har flere makeup-egenskaber end BB cream.

CC cream står for “color corrector” (eller i Armanis tilfælde “color control”), som betyder at CC cream indeholder farvekorrigerende pigmenter, der ensarter huden, uden at du behøver at lægge et tykt lag på, hvilket er ret optimalt i sommerhalvåret.

Luminessence CC cream udmærker sig desuden ved at indholde beskyttende antioxidanter, SPF 35 og lysreflekternde “rose glow” pigmenter, der spreder lyset og giver huden en strålende og sund glød. Ja tak!

Jeg stopper dog ikke der. Kindbenene får også lige en omgang rosa-farvet highlighter, inden jeg smutter ud i solskinnet. Ingen grund til at gå ned på glow! Den på billedet er fra MAC og hedder Magically Cool Liquid Powder i farven Honey Rose.

For at opfriske effekten sprayer jeg ansigtet over med en fugtspray et par gange om dagen. I øjeblikket bruger jeg Balance Hydration Spray fra Jane Iredale.

Et godt tip er i øvrigt at have en fugtspray stående på dit skrivebord til at nedkøle og fugte huden i løbet af dagen. Det er overraskende forfriskende, og så udligner det den fugt, varmen og din skærm(!) trækker ud af din hud…