Hi Def Translucent

Perfekt hud kommer desværre ikke af sig selv, og jeg har prøvet alverdens produkt kombinationer for at finde løsningen til min hud.

Jeg har en kombineret hudtype (som de fleste), hvilket vil sige at jeg fedter lidt i t-zonen (pande, næse og hage) samtidig med, at min hud på kinderne er en anelse tør.

Jeg har i mange år måttet leve med at min næse lige skulle “affedtes” et par gange i løbet af dagen. Rispapir er i øvrigt genialt til dette, men helt almindeligt toiletpapir kan også gøre tricket, og det er nemt at huske, når man alligevel render på toilettet et par gange i løbet af dagen.

Men nu har jeg fundet en 3-trins-raket, som holder min hud flot det meste af dagen, og som nemt kan opfriskes, hvis jeg skal ud om aftenen.

  1. Prime – først bruger jeg Murad Hybrid Primer (395 kr.), som fugter huden samtidig med, at makeuppen får et jævnt og bindende underlag. Den fås i tre varianter: matte finish, dewy finisk og blemish & shine control. Jeg kan godt lide dewy finish, som giver huden et dugfriskt udseende. Til den manøvre bruger jeg bare fingrene.
  2. Ensart – som foundation er Youngblood Natural Mineral Foundation (410 kr.) helt genial. Pudderet har en rigtig god dækkeevne, som ensarter huden på en meget naturlig måde. Mineral foundation i knust form skal altid påføres med en kabuki børste, så mineralerne bliver “buffet” ordentligt ind i huden.
  3. Forfin – som sidste touch på min makeup “glatter” jeg efter med Youngblood Hi-Definition Hydrating Mineral Perfecting Powder (395 kr.), der udjævner porer og andre ujævnheder, så huden fremstår HELT glat. Her bruger jeg en stor, fluffy pudderbørste og børster over ansigtet med let hånd.

Hvis huden skal friskes op i løbet af dagen, bruger jeg Hi-Definition igen, da pudderet er meget finere og lettere end andre puddere. Det vil sige at man slet ikke mærker, at man tager ekstra produkt på.

Pudderet findes i to nuancer: den transparente “Translucent”, som ser hvidt ud i krukken og den hudfarvede “Warmth”, der giver huden en varm glød. På denne tid af året kan jeg kun anbefale den transparente…