oskia-greenskin-malene-katz-sofie-dolva

I torsdags fik jeg lov til at være en flue på væggen, da Sofie Dolva underviste pigerne fra Greenskin.dk i hudplejeserien Oskia, der netop har vundet en pris ved Danish Beauty Award.

Det unikke ved Oskia er mineralet MSM, der hjalp grundlæggeren Georgie Cleeve med at komme sig efter en skiulykke, hvor brusken i hendes knæ var blevet ødelagt. Knæet helede, men mineralet (som hun tog som kosttilskud) havde samtidig en så positiv effekt på hendes rosacea og akne-plagede hud, at hun besluttede sig for at lære mere om sammenhængen mellem hud, krop og næringsstoffer.

Oskia er resultatet af denne forskning , der udover MSM også indeholder andre mineraler samt vitaminer, proteiner og essentielle fedstyrer, der er centrale for hudens genopbyggende funktioner. Navnet Oskia, er hentet fra gammel engelsk og betyder meget sigende, Giving Beauty.

Da produkterne kan bruges af alle hudtyper og virker på alle hudtilstande er serien rimelig enkel og overskuelig. Der kommer dog løbende nyheder til, da der stadig er efterspørgsel på nye produkter. Fx er rensebalmen suppleret med en renseskum til dem, der ikke bryder sig om at rense af med et oliebaseret renseprodukt og senere på året kommer der også en ansigtscreme med SPF 50 for dem, der virkelig ikke vil have sol. Der findes selvfølgelig også kosttilskud i serien, men de er ikke på det danske marked – endnu…!

Nyt i butikkerne netop nu er den nærende Restoration Oil, der virker fugtbevarende og holder huden smidig, fyldig og sund at se på. Har du tør hud er den et absolut must-have, men som sagt, fungerer den også fint til andre hudtyper, da den er hurtigabsorberende og derfor ikke virker fedtende på huden.

oskia-restoration-oil

Jeg er ikke selv den store olie-pige, men jeg vil kraftigt overveje at skifte rutine efter at have smugkigget på Malene Katz‘ hud i over en time (det er hende, der ejer Greenskin.dk). Udover at have en fantastisk blød, lækker og ensartet hud har hun en kæmpe viden om skønhedsprodukter (især de grønne af slagsen), så jeg ville være tilbøjelig til at købe alt, hvad hun har at anbefale!

Du finder Malene Katz i en af hendes butikker på Frederiksberg, Østerbro eller Lyngby. Du kan også shoppe hjemmefra på webshoppen www.greenskin.dk.