mac-huggable-lipcolour-visual

Åh, hvor er jeg træt af vinter og korte, mørke dage. Jeg vil have sol, lys og varme og boltre mig i friske og glansfulde forårsfarver. Desværre er der nok et par måneder til, at vinteren slipper sit tag, men farverne er her allerede, så der er gode muligheder for at tyvstarte.

Jeg har to nye favoritter, hvad angår glansfulde læber.

mac-huggable-lipcolour-cherry-glaze

MAC Huggable Lipcolour er en ny formular, der både giver farve, glans og en god holdbarhed – dog ikke de 6 timer, som de lover, hvis du ligesom jeg, konstant sidder og sutter på en varm tekop. Til gengæld indeholder læbestiften plejende og kollagen-boostende ingredienser, som holder læberne bløde og glatte, og så er der hele 12 nuancer at vælge imellem. Huggable Lipcolour koster 175 kr. og fås kun i en begrænset periode. Se hele sortimentet her.

balance-me-shine-on-tinted-lip-salve-ruby-red

Balance Me Shine On Tinted Lip Salve er en transparent læbebalsam, der plejer læberne med blødgørende og beskyttende planteolier samtidig med, at du får masser af glans samt en anelse farve med i købet. Farven er ikke så langtidsholdbar, men det er et superfint produkt til dig, der ikke er ude efter et decideret makeup produkt, men blot vil have en smule farve på læberne. Shine On Tinted Lip Salve fås i tre nuancer og koster 129 kr. Køb dem online her.