IMG_8569

I sidste uge rendte jeg ind i en tidligere kollega, jeg ikke har set i næsten to år. Hun kiggede på mit ansigt i to sekunder og udbrud: Hvad bruger du på din hud? Det vil jeg også have!

Ikke et helt nemt spørgsmål til én, der lystigt smører løs og lægger flere lag hudpleje, end de fleste har derhjemme. MIZON s snegleslims-creme All in One Snail Repair Cream kunne jeg foreslå eller den daglige dosis essens, jeg er blevet afhængig af under mit serum.

Eller også var det min makeup, som jeg ellers for tiden bruger ret sjældent, da jeg ofte er alene på mit kontor? Måske en kombination af det hele?

Først og fremmest er huden vigtig. Den skal være fugtmættet, glat og velplejet ellers ligger makeuppen ikke flot. Her bruger  jeg en mild scrub, toner, essens, serum, dagcreme og øjencreme – hver dag! Næste trin er en god makeup base, hvis hun er lidt ujævn i farven, hvilket er svært at komme udenom, hvis man har været gravid et par gange og er så glad for solen, som jeg er.

De nye cushion foundations har jeg allerede skrevet om her. Og så er der jo lige det sidste finish: Bronzer og blush. Og det var egentligt det, dette indlæg skulle omhandle. Jeg har nemlig fået øjnene op for nogle nye brands, som jeg er blevet meget glad for.

For det første den flydende bronzer Dew the Hoola fra Benefit, som jeg prøvede i Sephora i forbindelse med, at jeg fik fixet mine bryn. Fantastisk, naturlig farve og super-let at anvende. Den giver en fin, solkysset glød, der får huden til at se dejlig ude-frisk ud.

Herover lidt blush fra enten Too Faced eller den efterhånden klassiske Orgasm fra NARS, der begge ligesom Benefit fås eksklusivt i Sephora.

For et ekstra lækkert shine på øverste kindben kan en highlighter anbefales. Jeg elsker den cremede Champagne Life fra Youngblood.