trin-7

I Korea kan du få sheet masker til enhver anledning. Herhjemme kender vi til masker, men sheet masker er ikke særlig udbredte, men der er dog flere på vej.

Helt basalt er en sheet maske en mono-maske, du åbner, tager på og smider ud bagefter. Det er et let og hygiejnisk quick-fix med omgående effekt, der holder i alt fra et par timer til 1-2 dage.

Jeg lurer selv på at tage en øjenmaske hjem fra Korea med en kombination af snegleslim, EGF (vækstfaktor) og guld, men afventer lige om markedet er helt modent til den cocktail – jeg er i hvert fald klar!

snail-1

I mellemtiden kan du gå i Sephora og finde en serie af øjenmasker, der kvalificerer sig som sheet masker. De bruges alle på samme måde (under øjnene, surprise!), men de forskellige varianter har forskelligt sigte, så vælg efter, hvad du har brug for.

Pearl Eye Mask indeholder fugtgivende og cirkulations-stimulerende ingredienser samt perlemor, der (optisk) udvisker træthedstegn omkring øjnene. Den er perfekt inden et tidligt morgenmøde, hvor du gerne vil se lidt friskere ud, end du føler dig.

Jeg har prøvet et par stykker af dem og de virker efter hensigten (= opfriskende), dog kun kortvarigt, hvilket egentligt ikke er så forskelligt fra andre masker, der fås i tuber eller krukker…

mb-eye-mask-640

sephora-eye-masks

Det er dog ikke kun øjnene, der kan fixes. Med den nye Lifting Collagen Mask fra Magicstripes, får du en opstrammende behandling, der ved hjælp af blandt andet kollagen, koffein og fugt sikrer en skarpere ansigtskontur.

Helt et quick-fix er den dog ikke, da masken skal virke i 40-60 minutter, hvor du må leve med at have en ble-agtig gaze omkring hagen (ja, smart så jeg ikke ud). Du kan dog sagtens foretage dig dagligdags ting, imens den virker. Fx tage skræmmende selfies :-).

magic-640

Jeg synes, den gør en forskel og jeg er sikker på, at sheet masker også nok skal blive populært i Danmark – en dag!