IMG_8541Jeg er seriel monogam, hvad angår foundations. Har jeg først fundet en god variant, forbliver jeg loyal indtil der kommer én, der er meget bedre – det sker faktisk ikke så tit, som man kunne forvente (eller også er jeg bare doven?).

De sidste par år har jeg været trofast overfor min mineral foundation, men pludselig synes jeg ikke, at farven passede mere. Den oxiderede, når den kom på huden og blev alt for mørk. Jeg kunne have skiftet til en lysere nuance, men faktisk synes jeg også, at den fik min hud til at se lidt tør ud i overfladen. Altså måtte jeg på jagt efter en ny!

Heldigvis er jeg i en branche, hvor jeg har mulighed for at teste mange af de nye skønhedsprodukter, der kommer på markedet – foundations inklusive. Og netop nu er der rigtigt mange nye foundations på vej, da det typisk er her i efteråret de lanceres.

Blandt de produktet jeg har testet er det ét, der hænger ved – nemlig Cushion foundations. Fænomenet stammer fra Korea og er noget af en revolution. Egentlig er det en flydende foundation (eller CC cream) emballeret i en kompakt med en svamp eller lignende som filter. Når du skal påføre makeuppen dupper du applikatoren – en flad pudeagtig svamp ned i filteret og dupper makeuppen på med hurtige klap henover ansigtet. Påføring er fuldstændig idiotsikker, du har ikke brug for dyre pensler, du bruger meget mindre produkt og resultatet bliver supernaturligt. Win-win-win-win!

På billedet er tre af mine favoritter:

DIOR Capture Total Dreamskin Perfect Skin Cushion SPF 50 (indeholder en ekstra refill): 620 kr. (fås ikke online i Danmark – men tjek den ud her)

THE BODY SHOP Fresh Nude Cushion Foundation SPF 25: 225 kr. (ikke lanceret endnu, men bliver tilgængelige på www.thebodyshop.dk)

MIZON Perfect Moisture Pact SPF 50 (indeholder en ekstra refill): 395 kr. (fås her)