mascara-4Jeg har lige testet en del mascara, og hvad angår effekt har jeg tre favoritter, der alle giver lange og fyldige vipper, men med meget forskellige børster. Fælles for alle tre er at de giver 100% mere effekt, hvis du bruger en vippebukker først, så det kan jeg kun anbefale, at du ALTID bruger!

BOBBI BROWN EYE OPENING MASCARA

Den nye Eye Opening mascara er noget af en krabat, både hvad angår emballage og spiralformet XL-børste. Vipperne bliver fede og fyldige og leverer også længde og løft, hvis du bruger vippebukker først. Pris 220 kr. hos Magasin.

MIZON CORRECT VOLUME MASCARA

MIZON er bedst kendt for deres sheet masker, men har også et lille, effektivt sortiment, hvad angår makeup. Blandt andet Correct Volume mascara, der byder på en silhuet-formet spiralbørste, som fanger både korte og lange vippehår og giver dem solid fylde og masser af længde – igen får du helt klart det bedste resultat, hvis du bukker først! Pris 150 kr. på Beaumonde.

MAC UPWARD LASH MASCARA

Upward Lash mascara overrasker med et forholdsvist stort hylster til en meget lille børste, men oh my God, den kan noget! De små takkede gummibørster får fat i hvert eneste vippehår og trækker dem laaange og opad. Den kræver lidt ekstra strøg, fordi børsten er så lille, men til gengæld er den også perfekt til at sætte form og farve på de nederste vipper. Dem er jeg ellers begyndt at springe over, så der ikke er noget, der trækker nedad – et lille ansigtsløft-tip, hvis du som mig har passeret de 40 år. Pris 195 hos Magasin og Maccosmetics.dk.