k-beauty

K-beauty lyder måske lidt ungt og poppet, og det er da også de unge, der er målgruppen for mange af de sjove og tildels skøre produkter, der kommer fra Sydkorea.

Men K-beauty dækker over alle skønhedsprodukter, der kommer fra Sydkorea, og derfor også de mere seriøse anti-aging hudplejeprodukter, der er komponeret med det seneste know-how indenfor ingredienser og ingrediens-sammensætning.

Mine K-beauty favoritter lige nu er:

1) Serum med vækstfaktorer og biomimiske peptider

GX8 SKIN er et aktivt anti-aging serum med 8 vækstfaktorer og 5 biomimiske peptider, der tilsammen virker beskyttende, fornyende, lysnende, anti-inflammatorisk og rynkereducerende. Blandt vækstfaktorerne finder du EGF (epidermal growth factor), der er kendt for sine fornyende egenskaber.

Hertil kommer 7 andre vækstfaktorer og peptider, der arbejder i synergi på at optimere huden på alle ønskelige fronter (læs: minimerer alle former for ældningstegn). Én dråbe morgen og/eller aften er nok til at gøre en forskel. Den skal bruges på nyrenset hud før du bruger dag- eller natcreme.

gx8

GX8 SKIN 10 ml, 695 kr. hos Beaumonde.dk.

2) Dagcreme med Argireline

Dr. LaPrin P-Tox Expert Cream er en blød og lækker dagcreme, der udsætter hudens ældningstegn. P’et står for Peptide og henviser til, at Dr. LaPrin P-Tox Expert Cream indeholder Acetyl Hexapeptide-8 (også kaldet Argireline), som har en veldokumenteret, minimerende effekt på mimiske linjer og rynker.

Derudover indeholder Dr. LaPrin P-Tox Expert Cream Cellightening Complex, der er et unikt sammensat kompleks af ingredienser bestående af plantestamceller, planteekstrakter og mælkesyrebakterier. En cocktail der tilsammen beskytter, fugter og fornyer huden, så den fremstår glat og ensartet med en klar og strålende hudtone. Jeg bruger den både morgen og aften efter serum.

dr-laprin

Dr. LaPrin P-Tox Expert Cream 50 ml, 595 kr. hos Beaumonde.dk.

3) Læber med knald på

Look at Me er et ungt makeup brand med knald på farverne. Serien består blandt andet af Lip Mousse i fem nuancer, der er ligeså farvemættende og holdbar som en tint, men med en påføringsvenlig applikator, som man kender fra lipglosser. Indtil videre har jeg kun prøver til test, men de kommer meget snart til salg i Danmark.

red-on-peach