3_2B-640Jeg har fået lavet lash extensions én gang og det var fantastisk flot, lige da jeg kom ud af klinikken (billedet herover), men desværre faldt de fleste vipper meget hurtigt af igen og efterlod nogle enkelte lange ‘strittere’, der så meget mærkelige ud. Så pris og varighed taget i betragtning, synes jeg ikke det er noget, jeg vil ofre på mit hverdagsudseende.

I stedet er jeg flittig bruger af vippebukker, som jeg synes giver rigtig meget. Vipperne bliver selvfølgelig ikke tættere eller længere, men et godt buk, skaber en bue, der får vipperne til at se væsentligt længere ud, fordi vipperne løftes op. Faktisk vil jeg tro, at de syner dobbelt så lange som normalt. I hvert fald hvis du har vipper, der ikke buer opad naturligt, hvilket mine desværre ikke gør…!

Jeg har i mange år sværget til Shiseidos Lash Curler, men nu har jeg fundet et koreansk alternativ fra Etude House til en yderst fornuftig pris (49 kr.). Du kan tjekke den ud her.

buk3

En anden metode, der er mere langtidsholdbar er et såkaldt ‘Lash Lift’, som du kan få lavet hos en kosmetolog. Da jeg snart skal på ferie og ikke har tænkt mig at tage makeuppungen med, så lagde jeg mig på briksen og fik en vippe-permanent (og ja, det lugter præcis som dengang, du fik lavet permanentkrøller à la Baby i Dirty Dancing).

Lash Lift tager 45 minutter, har en holdbarhed på 6-8 uger og koster cirka det halve af lash extensions inklusiv farvning af vipper. Jeg fik ‘løftet’ hos klinikken I Gode Hænder på Nyelandsvej.

mb1