tf-invite-640

Tom Ford er ikke en person, der smider omkring sig med udsalgssteder, så selvom hans makeup blev lanceret internationalt for flere år siden, er det først her i oktober 2015, at København er kommet på Fords globale skønhedskort.

Og det er ikke nogen tilfældighed, for det ord findes vist slet ikke i mandens univers: Stedet skal være rigtig (Magasin Kongens Nytorv), placeringen skal være rigtig (lige ved hovedindgangen) og servicen perfekt (smukke, imødekommende makeup artister i ens uniformer med upåklagelig makeup og håret opsat med skilningen i venstre side).

Stemningen er tunet ind på luksus og det er præcis den følelse, du som kunde skal opleve, når du træder ind på standen. Priserne er også i luksus-segmentet, så regn med at lægge 20% mere, end du plejer. Heldigvis er det gratis at prøve, og er der tid, kan du sågar få pigerne M/K til at lægge en fuld makeup i bedste Tom Ford stil.

Jeg var i stolen hos Assistant Manager Boushra, der lokkede mig til en af tidens helt store makeup trends: sculpting.

Her er hun med bakken fuld af produkter, der er udvalgt specielt til mig og min ”makeover” (de rigtige salgsvarer kommer selvfølgelig i meget elegante etuier – disse er blot testere).
tf-2tf-3

Boushra starter med hudplejen, for selvfølgelig bliver man ikke bare makeuppet – basen skal også være i orden. Jeg bliver preppet med olie, øjencreme og Illuminating Primer fra Tom Fords hudplejeserie, der faktisk tæller en del produkter, selvom det ofte er makeuppen og duftene, der løber med al opmærksomhed.

tf-1tf-21

Sidstnævnte er et hero-produkt i serien, og et du virkelig bør prøve. Den giver huden en jævn overflade med en fin, diskret glød, der giver huden ekstra liv.

Herefter bliver makeup basen lagt med Traceless Perfecting Foundation (let dækkeevne) og Illuminating Highlight Pen (Touche Éclat look-alike) inden turen kommer til det cremede sculpting kit Shade & Illumate, der bliver anbragt de steder, der skal formes: langs hårkanten for at afrunde ansigtsformen, langs undersiden af kindbenet og lige under kæbebenet for at fremhæve konturen, langs næseryggen for at gøre næsen smallere, i tindingen for at løfte brynet og en smule i de mundvigene for at hjælpe smilet på vej.

tom-ford-shape-illuminate-640tom-ford-skin-illuminating-powder-duo-640

Efter grundig blending lægges highlighter i pudderform for at fremhæve kindbenet med lys (Illuminating Powder Duo – endnu en musthave), bronzer, blush, øjenskygge, mascara og læbestift – og til allersidst tegnes brynet op med et karakteristisk lille Tom Ford knæk…

tf-12

tf-15

…et voilà!

Her er de makeup produkter, der blev brugt – det er også tilladt at starte samlingen med en lipgloss eller neglelak 😉

Alt kan i øvrigt købes online på Magasin.dk.

  • Traceless Perfecting Foundation SPF 15, 550 kr.
  • Illuminating Highlight Pen, 380 kr.
  • Shade & Illuminate, 500 kr.
  • Skin Illuminating Powder Duo, 500 kr.
  • Bronzing Powder Large, Terra, 680 kr.
  • Cheek Color, Flush, 425 kr.
  • Eye Color Quad, Sahara Haze, 515 kr.
  • Ultra Length Mascara, Ultra Raven, 320 kr.
  • Brow Sculptor, 320 kr.
  • Lip Color, 350 kr.

Mit første Tom Ford køb (eller julegaveønske) bliver dog ikke makeup, men derimod duften Neroli Portofino, som jeg har ønsket mig i rigtig mange år (hvornår har man lige knap 1500 kr. tilovers til en duft?).

tf-22