IMG_8411På ét punkt er jeg rigtig træt af min hud og det er når det gælder hårfjerning i bikinilinjen. Den tåler INGENTING!

Jeg har prøvet alt fra epilator, voks, sugaring og barbering, men lige meget hvilken metode, jeg bruger, får jeg skægpest. Og DET er faktisk mindre kønt at se på end hår. Desuden klør og svier det som bare pokker.

I mange år har jeg så praktiseret trimning og det fungerer egentligt fint, men selvom hårene er helt korte, så er de der stadig, og det irriterer mig!

Her i sommerferien kom jeg så af sted på ferie uden trimmer og tyede til voksstrips som nødløsning, selvom jeg vidste at der ville blive ballade, når hårene begyndte at vokse ud igen.

Derfor begyndte jeg at skrubbe bikinilinjen hver dag i badet og smøre et tyndt lag antibakteriel olie på, og det virkede!

Nu har jeg effektiviseret rutinen med en body konjac-svamp med bakteriedræbende kul, som jeg vasker mig med i badet (den skrubber samtidigt huden) og efterfølgende ruller jeg et tyndt lag tea tree olie på. Hurtigt og nemt og indtil videre fri for enhver form for skægpest.