eucerin-legs

Jeg har intet problem med at tilføje et produkt til min daglige rutine, men at vende en rutine om, det har jeg det virkelig vanskeligt med!

Et af de produkter, der kræver en ny rutine er Eucerin In-Shower Body Lotion. Altså en creme du tager på i bruseren, efter at du har vasket dig – og skyller af igen!

Det lyder umiddelbart mærkeligt, men logikken er den samme, som når du bruger balsam. Du giver huden fugt, som binder sig til kroppen selvom “bære-produktet” (cremen) vaskes af igen. Jeg har nu prøvet det på egen krop og det fungerer faktisk udmærket, men vanen, den fungerer slet ikke for mig – i hvert fald ikke endnu…

Men en sag er vanen og en anden er nødvendigheden.

Hvorfor skal jeg overhovedet smøre mig ind i body lotion i bruseren, når mit normale ritual fungerer udmærket i forvejen (vaske-tørre-smøre)? Til det tror jeg at de snedige marketing folk hos Eucerin vil sige: det behøver du heller ikke – det er et tilbud til dig, der gerne vil have hele din rutine overstået på én gang. Læs: til dig der plejer at springe body lotion over, fordi…(indsæt selv undskyldning/årsag).

For en rutine-freak som mig er det dog ikke et problem, jeg døjer med. Jeg elsker alle de daglige skønhedsritualer og snupper gerne en ansigtsmaske eller hårkur på et mere eller mindre motiveret tidspunkt på dagen. Men nu bruger jeg min Eucerin In-Shower Body Lotion op – det kan jo være at jeg ikke kan undvære den, når den er tom. Det siges jo, at det kun kræver 21 dage at indarbejde en ny rutine og med 400 ml i flasken skulle der være nok til måneden ud – mindst!