vinter-2-640

Version 2: Medium

Er mist og essens ikke nok til at forbedre din huds tilstand, kan du overveje at tilføje et fugtserum til din rutine. Bruger du i forvejen et andet serum, så brug det eventuelt om natten og fugtserummet om dagen. Bliv i øvrigt ikke forvirret af at koreanerne bruger ordet ’ampoule’ – det henviser blot til at serummet er letflydende og derfor er emballeret i en flakon med pipette. Ligesom essens absorberes serum bedre, når huden er lidt fugtig efter toner, mist, essens og/eller sheet maske. Suppler gerne med en fugtmaske et par gange om ugen så huden mættes med fugt. Jeg vil anbefale en sheet maske, da de ikke skal vaskes af, og derfor er geniale til indlejring af fugt i huden.

Forslag til serum:

  1. MANYO FACTORY Ultra Moist Ampoule: Fugtgivende serum i en letflydende, let cremet konsistens. Baseret på algeekestrakt og hyaluronsyre.
  2. MANYO FACTORY Ultra Moist Rebirth Serum: Fugtgivende serum i gel-agtig konsistens. Baseret på kollagen, bambusvand og birketræssaft.
  3. MIZON Bio Hyaluronic Acid Ampoule: Fugtgivende, flydende serum baseret på Glycerin tilsat hyaluronsyre og silkeekstrakt.

Forslag til sheet masker:

  1. MIZON Watery Moisture Mask: Fugtgivende og beroligende sheet maske med glycerin, grøn te-ekstrakt og hyaluronsyre.
  2. JART+ Deep Moist Mask: Fugtgivende sheet maske baseret på brunalge-ekstrakt tilsat glycerin og silkeproteiner.
  3. BLITHE Abalone: Fugtgivende og opstrammende maske med abalone-ekstrakt, allantoin og hyaluronsyre.

I morgen får du den sidste, udvidede version…