vinter-3-640

Version 3: Large

Er din dagcreme ikke rig nok til at holde på fugten, er det en god idé at skifte til en vintercreme, der både fugter og nærer, så din hudbarriere er bedre beskyttet mod kulde og fugttab. Som udgangspunkt kan du bruge alle koreanske dagcremer om natten, da der ikke er solfiltre i. Til ekstra efterisolering af barrieren vil et par dråber ansigtsolie være optimal.

Forslag til dag/natcreme:

  1. MANYO FACTORY Ultra Moist Shea Butter: Fugtgivende og nærende crème baseret på fermenteret galactomyces, aloe vera og sheasmør. Velegnet til alle hudtyper.
  2. MANYO FACTORY Rosehip Cream: Fugtgivende og nærende crème baseret på hybenekstrakt, hybenolie og glycerin. Velegnet til alle hudtyper – særlig godt til moden hud.
  3. BLITHE Pressed Serum Tundra Chaga: Fugtgivende og nærende crème baseret på chaga-ekstrakt samt glycerin og diglycerin. Velegnet til alle hudtyper – særlig godt til moden hud.

Forslag til ansigtolie:

  1. MANYO FACTORY Radiance Oil: Fugtende og nærende ansigtsolie baseret på squalene, aftenprimula- og avocadoolie. Velegnet til alle hudypter.
  2. MANYO FACTORY Rosehip Oil: Plejende og beskyttende ansigtsolie med 80% økologisk hybenolie, der har en helende og reparerende effekt på huden. Velegnet til alle hudtyper.