vippe-1

Selvom jeg dagligt smører mig i et utal af cremer, er jeg af en eller anden årsag afsindig dårlig til at huske at få smurt mine vipper med vippeserum. Og få spist vitaminpiller for den sags skyld. Ikke at det har noget med denne sag at gøre, så tilbage til vipperne…

Jeg har haft et utal af vippesera fra Youngblood, Lash Food, M2 Lashes, Über Lash og RevitaLift, men ingen af dem, har haft den ønskede effekt af den simple årsag, at jeg har glemt den daglige pensling, som det kræver!

Derfor har jeg helt droppet at bruge dem og har i stedet investeret i et vippeløft hos kosmetologen, og det fungerer ret fantastisk. I virkeligheden er det en form for mini-permanent, hvor vipperne bukkes om en silikonepad og fikseret med en vandbaseret gel, hvorefter en permanent-gel påføres, som holder på bukket i op til 6 uger.

Jeg har tidligere prøvet det med små mini-spoler og det fungerede også fint, men var lidt mere bøvlet (for kosmetologen), fordi vipperne var sværere at fiksere og det tog også lidt længere tid.

camilla-vipper-1

camilla-vipper-2

Vipperne bliver ikke længere af behandlingen, men de synes længere, fordi de bukkes op, på samme måde, som når du bruger en vippebukker. Forskellen er bare, at de holder, hvor en almindelig bukket vippe flader ud i løbet af dagen.

Jeg fik lavet mit vippeløft hos Clinique Camille i Holbergsgade i København, men behandlingen laves mange steder, så forhør dig på din lokale klinik. Lash Lift som behandlingen hedder koster 495 kr. og tager ca. 30 minutter.