lips

Jeg elsker et par smukke, røde læber, men synes de er mest passende til efterårets og vinterens mørke aftener. Her får du 3 sikre varianter, der alle tigger om snart at komme med i byen:

Pop Lip Colour + Primer i farven Passion Pop er Cliniques bud på knaldrøde læber – endda med indbygget primer, der udglatter læberne, så farven ligger (endnu) pænere. Prisen er 190 kr. og fås lige her.

Beautiful Color Moisturizing Lipstick i Red Door Red er Elizabeth Ardens signaturrøde farve og mere klassisk rød bliver det ikke. Siden 1910, hvor Elizabeth Arden åbnede sit først spa på Fifth Avenue i New York, har den røde dør været synonym med det 105 år gamle brand. Læbestiften er sågar indpakket i en gylden dør, så der er ikke sparet på symbolikken. Prisen er 230 kr. og fås lige her.

Moisturizing Long-Wearing Lipstick i Joli Rouge er vinterens røde læber fra Clarins, der netop har relanceret hele deres serie af læbestifter med en ny og forbedret formular, der holder læberne både farvede og fugtede i længere tid. Emballagen er også opgraderet og er skiftet fra sølv til guld, men prisen er stadig den samme: 185 kr. Den ligger ikke online endnu, så du må forbi en fysisk Clarins-forhandler, hvis du vil have fat i den nyeste version.