ritualitea-powder-mask-640Jeg elsker masker – og ikke bare sheet masker (selvom jeg er især elsker dem) – for deres boostende her-og-nu effekt, der omgående frisker huden op. Og det er ikke fordi, jeg ellers sløser med den daglige pleje, men der er bare noget særligt over den umiddelbare effekt af en maske!

Et af de brands, der gør særligt meget ud af masker, er Origins, så dem har jeg selvfølgelig været på besøg hos i deres nye ‘regnskovs-univers’ i Magasin.

Origins har netop lanceret en ny serie af ansigt- og kropsmasker under navnet ‘Rituali Tea‘, der er baseret på forskellige teblade. Der er fire varianter i alt – i pulverform til ansigtet og en færdigblandet version til kroppen.

img_8844

Pulveret dufter lidt specielt, men jeg tror på, at det som man synes dufter godt, også er godt for én, så jeg valgte at prøve Matcha Madness baseret på matcha-te, der virker revitaliserende på træt hud (ja tak!).

Pulveret skal blandes med vand i forholdet 1:1, så det kræver en lille skål at røre masken sammen i, hvilket du kan købe med hos Origins – eller du kan bruge hvad du har derhjemme. Personligt ville jeg hellere bruge pengene på at få en kropsmaske med fremfor at købe den originale skål, men det er jo en smagssag :-).

img_8846

De fire varianter er:

  • Matcha Madness med matcha-te, der virker energigivende.
  • Oolong-la med oolong-te, der virker udrensende.
  • Mind over Maté med yerba maté-te, der virker opfriskende.
  • Feeling Rosy med rooibos-te, der virker beroligende.

Pulvermaskerne koster 295 kr. og kropsmaskerne 285 kr. og hele serien finder du her.

Er du mere til en traditionel maske,  kan du lige nu få alle Origins’ almindelige masker i praktiske mono-størrelser til 39 kr., som jeg personligt synes er meget nemmere at få brugt end de større tuber.

img_8842