bryst-1

Traditionen tro sætter skønhedsbranchen fokus på brystkræft hvert år i oktober måned med en lang række special editions klædt i pink farver og sløjfe. Selvom kampagnerne synes noget kommercielle, så er der alvor bag budskabet:

FÅ TJEKKET DINE BRYSTER!

Jeg gik selv et par måneder med en knude i brystet, indtil jeg tog mig sammen til at få den scannet. Det var heldigvis kun en fedtknude, men jeg nåede da lige at tænke lidt over, hvad det ville betyde for mig og min familie, hvis det havde været en kræftknude. Lægen anbefalede mig da også at komme igen hvertandet år for at få et nyt tjek.

Jeg kender nok, der har haft sygdommen og heldigvis lever alle i dag – med eller uden et eller begge bryster. Og selvom lægerne kan meget i dag, er det den tidlige diagnose, der redder flest liv. Så gør det til en vane lige at tjekke efter selv. Du skal nok ikke regne med at ham derhjemme kan koncentrere sig om at hjælpe, når først du har smidt BH’en ;-).

Et af de firmaer, der gør rigtig meget for at sprede tjek-dine-bryster budskabet er Estée Lauder Companies, der støtter forskningen i brystkræft med millioner af dollars hvert år.

På billedet er det Estée Lauder brandet Origins, der har pakket den populære håndcreme Make A Difference Rejuvenating Hand Treatment ind i pink. Den koster 170 kr. hvoraf 20 kr. går ubeskåret til Dansk Brystkræft Organisation. Den forhandles kun i Magasin og Salling.

Jeg har ikke selv købt min håndcremen (det var et presseeksemplar), men jeg har til gengæld købt en hel del Hibiscus Mask fra S.W. Basics of Brooklyn, der i et helt år frem donerer 5% af deres salg til forening Keep a Breast. Hvis du vil være med til at støtte den sag – eller bare gerne vil prøve hvordan en 100% naturlige frugtsyremaske kan forfine din hud, så kan du finde den her og her. Så støtter du samtidigt to danske iværksættere :-))))

BH’en fra Gooseberry Intimates har som sådan ikke noget med sagen at gøre, udover at den er pæn og super behagelig i brug. Den finder du lige her!

OG HUSK SÅ LIGE AT FÅ TJEKKET DINE BRYSTER…