angelina-jolie-brad-pitt

Hvad der egentlig startede som et meet-and-greet møde hos Stine Borgstrøm fra kommunikationsbureauet Beauty PR endte for mit vedkommende med en Nupo kur (hun laver nemlig PR for dem…). Eller det vil sige, at en rigtig kur er det ikke, for jeg spiser stadig almindelig mad.

Jeg har bare besluttet mig for at komme julen i forkøbet og erstatter et enkelt måltid dagligt med en Nupo Shake. Samtidig har jeg droppet snackeriet, de mange latter og tager kun en enkelt portion til aftensmad. Siden er det gået en smule nedad på vægten og min mave er blevet ganske flad, hvilket er det, jeg er mest tilfreds med.

Min hemmelige (forfængelige) drøm er nemlig at krybe i en kjole til nytår, som har hængt ubrugt i mit skab de sidste to år, fordi den er lidt for stram. Jeg har overvejet at sælge den, men den er bare så fin og Angelina-Jolie-agtig, at jeg MÅ beholde den, og så må det jo koste på kalorierne.

Nu sidder der sikkert nogle og synes jeg er vildt åndssvag, fordi jeg allerede ligger i normalvægtsområdet, men det er jeg egentlig ligeglad med. For mig handler det om velvære, og det oplever jeg, når min krop ikke er tung og oppustet.

nupo-meal-shakes

 

Desuden er der gået lidt sport i at prøve de forskellige Nupo-varianter og finde de bedste. Jeg kan allerede nu afsløre at Vanilla Banana shaken er en klar favorit! Jeg vender nok tilbage med lidt flere i januar, men er du allerede lidt nysgerrig, så tjek Nupos hjemmeside ud. Her finder du hele sortimentet (som kan købes online) og andre gode informationer.