gel-2

Det er præcis 23 dage siden, at jeg fik forstærket mine negle med gel og Shellac, og jeg må sige, at det holder godt – der er nul ridser i lakken og et minimalt slid på neglekanten.

Jeg har været til træning, gjort hovedrent og taster dagligt løs på et tastatur, men alligevel holder gelen stand. Desværre er mine negle nu vokset så meget, at de kræver en ny tur til negleklinikken, så selvom gel er holdbart, har det alligevel en begrænset levetid. Så skal du have negle, der holder både jul og nytår, så få dem lavet, så tæt på juleaften som muligt.

Jeg blev rimelig hurtigt træt af den valgte farve, så næste gang skal jeg bare have klar lak på, som man kan overlakere med en almindelig neglelak, hvis situationen kræver det (og tage af igen, uden at det påvirker gelen nedenunder).

Udover at dine negle bliver tykkere (og dermed meget modstandsdygtige), skal du også være klar over, at der bliver filet let på oversiden af dine naturlige negle for at sikre at gelen klæber optimalt. Kan du leve med alt dette (og den regelmæssige udskrivning), bliver du med garanti glad for dine nye, stærke og superblanke negle…