mp3654134_1424940745424_1_th_fv23

Selvom jeg har et langvarigt crush på Kérastase, må jeg erkende, at andre hårplejemærker også gør det rigtig godt. Senest er det den relancerede Shu Uemura Urban Moisture Hydro-Nourishing serie (tidligere Moisture Velvet), der har taget mit hår med storm. Jeg har seriøst ikke prøvet noget ligeså blødgørende før, og det er vel at mærke på solbleget hår (nu spidser) anno 2014, der burde have været klippet af for længst. Men det er præcis et tørt og ødelagt hår, der er målgruppen for denne serie, der forstår at fugte og nære uden at tynge eller fedte håret.

Shu Uemura Urban Moisture Hydro-Nourishing serien består af shampoo, balsam og hårmaske samt et olieberiget leave-in serum, du bruger som detangler i fugtige hårspidser (OK – den kan godt fedte lidt, så husk at ryste flasken før brug). Serummet er rigtig godt, hvis dit hår kruser eller filtrer meget, men efter en tur med balsam eller hårmaske (at bruge begge samtidig er overkill), er det faktisk ikke dit største problem. I stedet bør du begynde at overveje, hvor i skønhedsbudgettet du kan skære for priserne starter ved 330 kr. og når resten af familien også har fået smag for de gode varer, går det hurtigt med at få tømt de gyldne flasker.

shu-treatment-640Shu Uemura Urban Moisture fås ikke online (i hvert fald ikke på et site, jeg kan anbefale), så du skal forbi en frisør salon, der fører mærket for at få fat i de gode sager…