Pigment-forvirring i huden er ikke noget du behøver at vente til efter sommeren med at bekymre dig om. Gør noget ved det nu! Det er som bekendt meget nemmere (og betydeligt billigere) at forebygge fremfor at reparere…

Med et C-vitamin serum under din solcreme (ja, det er nu SPF skal på…hver dag!) lægger du en beskyttende base af en af de mest veldokumenterede antioxidanter på din hud.

Men C-vitamin kan meget mere end at beskytte. Det alsidige vitamin stimulerer nemlig også kollagen-syntesen, så din hud bliver mere stærk, spændstig og glat, har en udjævnende (naturligt lysnende) effekt på pigmentpletter og giver din hud en lækker, frisk glød.

Alt i alt: En ren vindercocktail, der kan skiftes ind mellem brug af fx frugtsyre eller A-vitamin-produkter for at sikre, at hudens reparationsceller ikke blive sløve af en langvarig, ensformig behandling. Og da C-vitamin ikke øger hudens solsensitivitet kan du med fordel bruge det her i sommerhalvåret.

Dog skal du vide om C-vitamin, at det er ustabilt, og skal derfor bruges hurtigt op, hvorfor det er rigtig godt at bruge som en kurbehandling – som fx henover sommeren.

På billedet er det MIZON Real Vitamin C Ampoule 30 ml til 389 kr. Du kan læse mere om netop dette serums fortræffeligheder her.