masker

Der er masser af nye masker fra Sydkorea lige nu. Og det er ikke kun sheet masker, selvom de altid vil være blandt mine personlige favoritter.

Blandt de helt nye er MIZON Fresh-On Time Revital Lime Mask, som er en wash-off maske, der skal virke i 15 minutter. Konsistensen er gel-agtig og virker kølende og forfriskende. De milde frugtekstrakter har en peelende effekt på huden og hjælper desuden med at ensarte og opfriske hudtonen.

En anden nyhed er de portionsanrettede Mud Face Mask fra LOOK AT ME. De små tuber kan åbnes og genlukkes og kan bruges 2-3 gange afhængigt af, hvor meget du smører på. Alle varianter indeholder bentonite og kaolinler, der absorberer overskydende talg og urenheder i huden, men så har hver maske også nogle supplerende ingredienser med forskelligt sigte. Lemon masken på billedet virker således opfriskende og fugtgivende.

Er du mere til sheet masker, så er der fire forholdsvis nye varianter fra DR. JART+ Doctor’s Label, hvor Light Me Up er den opfriskende version. Perfekt til en hurtig forårsrengøring af huden!

Læs mere om de enkelte masker her, her og her.