Jeg har altid været helt vild med skrubbemasker, peels og frugtsyrer, fordi jeg elsker, når min hud er helt blød og glat. Men så for et par år siden fik jeg en professionel, højkoncentreret frugtsyrebehandling, der efterlod min hud rød, varm og irriteret i flere dage. Siden da, er jeg gået uden om produkter med et højt indhold af frugtsyre, da jeg oplever, at min hud er blevet mere reaktiv med alderen. Især efter jeg passerede de 40 år.

Men for cirka en måned siden, fik jeg resultaterne af de kliniske test, der er blevet udført på nogle af MIZONs mest populære produkter. Heriblandt deres frugtsyreserie, AHA, som nu altså er dokumenteret ikke-irriterende.

Testen fik mig til at overvinde min skepsis overfor frugtsyre i forhold til min egen hud, og jeg startede derfor på et hjemmeforløb med MIZON AHA 8% Peeling Serum, der indeholder 8% glykolsyre. Jeg bruger den kun om natten, som også anbefales, og resultaterne er rigtig gode: Ingen rødme overhovedet (selvom jeg godt kan mærke at den prikker lidt, når jeg smører den på) og min hud er klart mere glat og frisk at se på. Som et ekstra plus ligger min makeup pænere og jeg bruger også mindre foundation, end jeg plejer.

Faktisk er eneste minus, at min hals pludselig er begyndt at se lidt træt ud, så fremover smører jeg helt ned til brystet! – Og indrømmet, emballagen er heller ikke noget at skrive hjem om…