camille-640

Camille er en tidligere kollega, som jeg har haft gode samtaler med omkring sammenhængen mellem kost og skønhed – især skønhedsolier er noget Camille taler varmt for. Hun er også en fantastisk behandler, der ved hjælp af afslappende massagetekniker, fordriver al stress fra din hud og krop. Læs med og hør, hvad hun selv gør for at komme sikkert igennem vinterhalvåret.

Skøn som: Camille Fischer

Jeg er: Kosmetolog hos klinik Dare to Care by Line Friis på Østerbro og er samtidigt ved at uddanne mig som Holistisk Hudterapeut.

Det produkt jeg er mest positiv overrasket over lige nu er:
Maria Nila True Soft Argan Oil, som er den letteste hårolie, jeg nogensinde har prøvet. Den absorberes lynhurtigt og fedter ikke håret. Jeg bruger den særligt i vådt hår, men den er også fantastisk til tørre spidser.

maria-nila-true-soft-argan-oil-640

I denne sæson skal jeg købe:
Karmameju MUSE rensebalm, fordi den sørger for, at min hud bliver renset på den mest effektive måde UDEN at udtørre den. Om vinteren er det særlig vigtig, at mit renseprodukt har en fugtgivende virkning, da min hud nemt bliver dehydreret i det varme indeklima. Konsistensen og duften er himmelsk, hvilket indbyder til ekstra ansigtsmassage, som løsner op for dagens spændinger og holder linjerne på afstand.

karmameju-cleansing-balm-01-muse-2-640

Mit bedste råd i denne sæson er:
Skab nogle små (eller lange) Beauty Ritualer. For mig er de ekstra vigtige her om vinteren, hvor det er koldt, mørkt og sommeren synes langt væk. Det er særligt her jeg henter energi. Jeg mærker hver dag, at den tid jeg bruger på mig selv, giver mig så meget igen.

Et af mine yndlingsritualer er at give mig selv fri fra tankerne, fylde badekarret, hvor jeg kommer Weleda Wild Rose Body Oil i og tænde godt op under stearinlysene. Mens jeg drømmer mig væk i den beroligende rosenduft, masserer jeg ansigtet med mit Gua Sha Beauty Tool fra Honest Beauty Talks. Det føles som flere timer i himlen.

weleda-wild-rose-body-oil-640

gua-sha-640