SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Bryllupssæsonen er på trapperne og er du en af de kommende brude, er du sikkert i fuld gang med at planlægge de sidste detaljer. En detalje jeg selv glemte (læs: ikke nåede) til mit eget bryllup var neglene, så skulle jeg gøre det om, ville jeg genbruge kjole, ring og mand – og booke en manicure!

Vælger du en gel-manicure sikrer du dig en festsikker lak, der holder i op til 14 dage. Udover den lange holdbarhed er den største fordel ved en gel-manicure, at du kan få den lagt et par dage før brylluppet, så du ikke også skal tænke tørretid ind i programmet på selve bryllupsdagen.

En gel-manicure som CND Shellac eller OPI Gel Color fås hos professionelle negleteknikkere og hos Stylebox. Sidstnævnte har i øvrigt en helt “style treat” menu for dig, der vil have en samlet hår/makeup/negle-løsning til en god pris.

Er du mere til gør-det-selv løsningen, finder du klassiske bryllupsfarver til neglene hos blandt andet Matas:

Her er et par udvalgte favoritter, du kan sige ja til:

SPRING 2014, 1553

Miracle Gel Birthday Suit fra Sally Hansen til 120 kr.

Miracle Gel er en gel-lak til hjemmebrug, der blot kræver et lag Miracle Gel toplak for at sikre en ekstra lang holdbarhed.

cnd-vinylux-romatique-640

Vinylux Romantique fra CND til 125 kr.

Ligesom Miracle Gel kræver Vinylux en special topcoat for at holde i de lovede syv dage.

essie-professionel-blushing-bride-640

Blushing Bride fra Essie Professionel til 119 kr.

Essie Professionel bruges af negleteknikkere og har et par dages længere holdbarhed end de almindelige Essie-neglelakker.