dust-clean-up-5-640

Min mand har ingen problemer med at bruge løs af mine lyserøde krukker, for hvorfor skulle mine produkter ikke være lige så effektive på hans hud som på min?

Det er de selvfølgelig, men der er en grund til, at der findes tusindvis af cremer i verden. Vi vil nemlig gerne have noget, der appellerer til vores personlige æstetik – og det gælder (måske) også for mænd? Eller måske synes de, det er nemmere at bruge det, der er inden for rækkevidde?

Skat, er det OK at jeg smører mine tørre albuer med din (hundedyre) øjencreme?!

Jeg har ikke tidligere gjort mig det så meget i herreprodukter, men nu har jeg faktisk fået fingrene i en serie, der er meget maskulin i designet og som også passer fint til en mandehud (som er tykkere og mere fedtet end kvinders). Den er faktisk ikke lavet decideret til mænd, men mænd burde virkelig bruge den! Især de mænd, der bor i byen og dagligt udsættes for masser af forurening – den nye storsynder i forhold til hudaldring (bare vent – der kommer meget mere af den slags ‘anti-forurenings’ produkter i den nærmeste fremtid…).

Dust Clean Up er navnet på serien og det er præcis det den gør; fjerner støvet (altså forurening) fra huden med aktive ‘dust off’ ingredienser som moringa-ekstrakt (detoxer), glykolsyre (peeler og fornyer), pilebarkekstrakt (dybderenser) og asiatisk centella (heler).

Så har din mand ikke fundet sine egne favoritter endnu, så tjek dem ud her eller her (måske endda en julegaveidé?).

Så kan du måske også have dine egne produkter i fred? Se i øvrigt også min test af Dust Clean Up masken her.