foto-jeanine-640

Jeg kender en masse skønne mennesker, som jeg gerne vil dele med dig!

Den første i min nye kategori ‘SKØN SOM’ er Jeanine. Hun er en tidligere kollega og nu min faste behandler, gode kunde og en skattet sparringspartner.

Her får du hendes bedste tips til sæsonen:

Skøn som: Jeanine Rubæk Bærensen

Jeg er:

Kosmetolog og massør samt indehaver af klinikken I Gode Hænder på Frederiksberg, hvor der er plads til at koble fra og tanke sig selv op. Jeg kalder det skønhed med nærvær.

Det produkt, jeg er mest positiv overrasket over lige nu, er:
MIZON Bio Hyaluronic Acid Ampoule Mask fordi fugt er essentielt for os alle og denne maske er fantastisk til at gennemfugte ansigtshuden og give den et boost her og nu.

mizon-bio-ha-mask-640

I denne sæson skal jeg købe:
Face Balm Rose fra Maria Åkerberg, der er god til tørre læber og neglebånd og som ekstra næring under din natcreme, hvis du har behov for dette. Desuden skal jeg have Raunsborgs prisbelønnede håndcreme, som er et must til at reparere tørre og ødelagte hænder.

maria-aakerberg-face-balm-rose-640raunsborg-hand-cream-640

Mit bedste råd i denne sæson er:
Minimer dine eventuelle pigmentforandringer og opbyg hudens modstandskraft. Til dette formål er jeg vild med MIZON Bio Placenta Ampoule, fordi serummet spreder og forebygger pigmentpletter og gør din hud stærkere, inden sommersolen kommer igen. Serummet kan bruges under dine øvrige cremer.

mizon-bio-placenta-ampoule-open-640