løbesko

Så er løbesæsonen genoptaget for mit vedkommende og dagens løbetur blev akkompagneret af to glade børn på 8 og 11 år, der synes det var en fest at løbe med mor – ikke mindst fordi, der var blevet lovet isvaffel efter endt rute.

Selvom de normalt er et par dovne indebørn med hang til Ipad og Netflix, var de betydeligt hurtigere end mig på den første kilometer, hvilket selvfølgelig ærgrede mig voldsomt. For hvor provokerende er det ikke at halse efter en 8 årig, der samtidig løber og leger med en pind, han lige fandt i buskadset, mens jeg prøvede at indhente ham…

Nå, men formålet var at være sammen, få motion og frisk luft og det lykkedes til fulde. At landsholdet så ikke bliver til noget for mit vedkommende, må jeg lære at leve med. Jeg overvejer dog alligevel at investere i et par løbetights i Dannebrogsfarver som disse fra Stretch National.

stretch-national-denmark

Så kan man kan jo i det mindste lade som om, at man er lidt professionel. Man skal jo som bekendt ikke gå ned på udstyr, og der er ikke noget så motiverende som at købe nyt træningstøj. Så er man jo nærmest i gang!

Desuden kan den lave fart nemt (bort)forklares med, at man blot træner efter elitetræneren Claus Hechmanns råd om, at man skal løbe langsomt (men langt), hvis man vil blive en bedre løber. Det er motivation, jeg kan forstå og for nogle af os er 4,41 km faktisk ret langt.

Savner du også lige et motiverende skub, så læs artiklen her og lunt (glad) derudaf.

artikel