lys-1

Jeg elsker roen i mit lille kælderkontor, som hurtigt er blevet substitut for det pigeværelse, jeg ikke har haft i 20 år.

Pigeværelset er blevet erstattet af et fælles forældresoveværelse med dobbeltseng og skabsvæg og Duran Duran plakaterne og dobbelt-kasse båndoptageren er forevigt væk. Men trangen til at kunne lukke en dør og forsvinde ind i mit eget univers er der stadig, og jeg har stor forståelse for de mænd, der går i kælderen, i værkstedet eller på toilettet for at få lidt alenetid. Det burde vi alle have lov til, men når pladsen er begrænset, må de voksne dele.

Derfor er mit kontor blevet mit pigeværelse og selvom jeg selvfølgelig er der for at arbejde, så opfylder rummet alligevel mange af pigeværelsets alenetidsfunktioner, som jeg stornyder. Og så er det jo heldigvis ikke forbudt at indrette skrivebordet med lys og blomster, så det bliver lidt mere hjemligt.

I dag har jeg tændt op i duftlyset ‘Hyggeligt’ som er en gave fra Kristèle Sun, der er indehaver af det aromaterapeutiske mærke oMoi. Duften er fin og meget diskret med noter af appelsinblomst, der spreder god stemning i mit kontor-og-voksen-pige-værelse!

Du kan finde duftlyset og oMoi hudplejeserie her.