bw-quick-puls

Vågnede op til en fantastisk morgen og drønede direkte over i Fitnessdk til en halv times pulstræning. Det kan godt være jeg var lidt nede i går, men en god nats søvn plejer at kurere den slags tristesse og med et træningspas oveni, er humøret stærkt tilbage på plus.

Jeg kan i øvrigt varmt anbefale de intensive hold, hvor du bliver tæsket igennem på kun 30 minutter. For det første er det nemmere at presse ind i en forvejen travl kalender og for det andet, så giver jeg den ekstra meget gas, og er derfor mindst ligeså smadret efter et quick hold, som efter en almindelig time.

Quick Puls, som var det hold, jeg var på i dag, lavede vi to sæt øvelser med seks øvelser i hver (også kendt som cirkeltræning). Hver øvelse gentages så hurtigt du kan i 20 sekunder, og så er der 10 sekunder til at bytte øvelse (og få vejret). I andet sæt øges intensiteten til 25 sekunders træning og kun fem sekunder til at bytte. Hvert sæt gentages to gange, så efter fire runder i alt, var jeg lige til at vride – og det kun med sammenlagt ni minutters intensiv træning!

Der er ikke andet at sige end: JUST DO IT!!!