Min mor arbejdede på Elizabeth Arden, da jeg var barn og jeg voksede op med et toiletskab indrettet med Visible Difference, Eight Hour Cream og Blue Grass parfume, så det lå knap så fjernt, at jeg skulle ende med at arbejde med skønhed.

Selvom Elizabeth Arden ikke er en del af min daglige rutine i dag, så anerkender jeg, at de var meget innovative i forhold til deres tid. Ikke mindst med deres Ceramide Capsules, der som koncept er populært igen, da monodoser har to væsentlige fordele i forhold til konventionelle emballager:

For det første fordi de aktive ingredienser kan holdes friske og potente i den lufttætte kapsel og for det andet, fordi det mindsker eller ligefrem overflødiggør behovet for konservering af formlen. Og med den stigende interesse/bekymring/angst for ingredienser tror jeg på, at konserveringsfri formler bliver noget vi kommer til at se mere til fremover.

Der koreanske alternativ til Ceramide Capsules er Marine Jewel Capsules fra ShangPree, der er spækket med barrierebeskyttende og reparerende ingredienser og som er helt fri for konservering. På ingredienslisten finder du rige planteolier, barrierebeskyttende ceramider og kolestorol, beroligende royal jelly og propolis samt marineekstrakter, der fugter og styrker huden. En super cocktail til tør vinterhud eller som natserum/maske til dig med en kombineret/fedtet hudtype.