Det er vist ingen hemmelighed, at jeg elsker masker og især sheet masker har længe været blandt mine favoritter.

Men nu er jeg blevet forelsket i en ny type maske, nemlig modeling masken – også kendt som en rubber masken, fordi den transformeres fra en gel til en sammenhængende gummi i løbet af den halve time, den skal virke på huden.

Det betyder, at du kan løfte masken af i ét stykke og ikke behøver at vaske efter med vand, hvilket vi gerne vil undgå. Lige et tip: Undgå at lægge masken for tæt på hårkanten, da den godt kan sætte sig fast i hårene.

Ligesom med sheet maskerne virker modeling masken kølende, hvilket huden har rigtig godt af. Varme kan nemlig forårsage en del ravage i huden som illustreret herunder:

Selv er jeg en del plaget af rødme (især her i vintermånederne) og den tilstand forbedres væsentligt, når jeg bruger en modeling mask. Udover den kølende effekt har de forskellige varianter diverse egenskaber, så du kan vælge den, der passer dig bedst.

I videoen er jeg ved at lægge Diamond Premium Ampoule Mask på. Den er super fugtgivende og frisker hudens glød op. En oplagt party-maske!