mb-yoga-640

Efter en kortere pause er jeg tilbage i yogasalen, og selvom det kun er to måneder siden, jeg var der sidst, føler jeg allerede at mine muskler er blevet mindre smidige. ØV! Heldigvis er kroppen jo et taknemmeligt redskab, så allerede efter et par timers body flow er formen på rette vej, så nu gælder det bare om, at holde træningen vedlige.

Eneste ulempe ved at komme tættere på tæerne er dog, at næsen også kommer tættere på måtten! Og tanken om, hvor mange bare tæer, der har stået i hundestræk før mig, har sendt mig direkte hjem foran computeren for at bestille min egen yogamåtte til at have med til timerne fremover.

Jeg har fundet et fint udvalg på den intelligente krop, som har yogamåtter i flere forskellige prisklasser. Jeg synes selvfølgelig at Yakti yogamåtterne i gummi, genbrugsbomuld og jute ser mest spændende (og pæne) ud, men det er selvfølgelig også de dyreste (typisk!).

115-zakti-yoga-matte-185x60x03-cm-640

Derudover faldt jeg over disse bolde, som er super til at træne fødderne med.

1348-grnne-mini-bolde-2-stk

 

For nogle år tilbage fik jeg konstateret en nedfalden forfod efter at have gået for meget i høje hæle. Min søster, der er psykomotorisk terapeut, beordrede mig straks i gang med fodøvelser, men det gik lidt i glemmebogen, og jeg fik aldrig købt nogle bolde, jeg kunne træne med. Men det gør jeg nu! Og så skal de ligge under mit skrivebord hele sommeren, så jeg kan få trænet fødderne mens jeg arbejder – ellers bliver det vist ikke til noget…!