herbal-moist-bb-blush-640

BB creams var mega-hypet for et par år siden, men nu synes jeg ikke, man læser eller hører så meget om dem mere. Men det vil jeg hermed lave om på for efter selv at have været tilbage på en almindelig foundation et stykke tid, har jeg genopdaget min begejstring for den farvede dagcreme med de dobbelte BB’er.

Min genfundne interesse skyldes et nyt bekendskab – Herbal Fresh Moist BB – som er produceret af det koreanske øko-møder-bioteknologi mærke: Manyo Factory.

Formularen er både fugtgivende og nærende, hvilket gør den yderst velegnet til en halvtør/dehydreret skandinavisk hud. Er du over 30 år, vil jeg dog anbefale, at du bruger serum og/eller dagcreme under.

Dækkeevnen er medium med en frisk finish og indeholder (som en BB cream bør) en bredspektret SPF 29, der holder huden UVA og UVB beskyttet.

Alt i alt en perfekt forårs-foundation til dig, der er til en naturlig makeup og som ikke helt er klar til at hive solcremen frem (men det skal du snart, meget snart).

På billedet er også en ferskenfarvet blush fra IT’S Skin (også en K-beauty favorit, selvfølgelig), der giver lidt varme til de forårskolde kinder.

Du finder begge produkter på min webshop BEAUMONDE til henholdsvis 249 kr. for Manyo Factory Herbal Fresh Moist BB og 59 kr. for IT’S Skin Babyface Petit Blush i Sweet Peach.