syg

Jeg havde egentligt planlagt, at jeg skulle over og ose i den nye Sephora butik i Frederiksberg Centret her i weekenden, men en forkølelse fik mig ned med nakken, så det blev til en masse pudse-næsen, pille-popperi og hosten – ØV!

Efter en nat, hvor jeg måtte halvsidde op og sove, fik jeg i går (i zombie-tilstand) rullet mig selv ned til Føtex og købt en næsespray, så jeg igen kunne trække vejret igennem næsen. Det gør altså underværker for nattesøvnen, at ganen ikke skal skylles hveranden time fordi slimhinderne er fuldstændig udtørret (ja, jeg ved godt at det er superlækker læsning!).

Og så selvfølgelig også et lille skønhedstips – det er jo en skønhedsblog:

Når du nu for hundrende-syttende gang pudser næse i papir, der normalt føles bambi-blødt, men nu føles mere som grit 100 sandpapir, så er en beskyttende balm et absolut must til at sikre, at huden rundt om næsen ikke bliver rød, tør og skorpet. Jeg kunne ikke finde min ellers elskede Cicaplast fra La Roche-Posay, så jeg måtte ty til min datters Cream fra SW Basics of Brooklyn, og den er nu udnævnt til min yndlings-forkølelses-næse-skåner! Du finder den blandt andet hos Greenskin.dk. På billedet er det mini-udgaven fra rejsekittet.

Cream er en fantastisk barrierecreme bestående udelukkende af sheasmør, kokosnødde- og olivenolie, der indeholder beskyttende fedtsyrer, der fylder ud, hvor huden selv mangler (den er også fantastisk som vinterdagcreme!). Som supplement kan jeg også (feber-)varmt anbefale læbepomaden Cocoa fra samme serie med kakaosmør, kokosnøddeolie og bivoks, der yder ditto beskyttelse til dine læber (og smager dejligt…).

Jeg takker i øvrigt for andre tips, der er løbet ind på Facebook:

Min tidligere kollega Annemarie anbefaler Kleenex Balsam servietter og Helene fra Pudderdåserne anbefaler Breathox, som er en inhalator med mikroniseret salt, der løsner slim i lungerne og dermed stopper hosten. Det lyder da væsentligt sjovere end piller ikke?! #ikkeforsygtilgadgets #apotekethereicome