omoi-6Det er sjældent, at jeg får en ansigtsbehandling, der primært handler om velvære. Typisk foregår velvære-delen, altså massage, mens man har en maske i ansigtet, som skal virke i længere tid, hvorfor der bliver tid til lidt forkælelse i form af hånd-, fod- eller nakkemassage.

Lidt anderledes er det hos Kristèle, der tilbyder oMoi! ansigtsbehandlinger med masser af afslappende massage. Der er to varianter; Glow Skin oMoi Facial på 60 minutter og Prestige oMoi Facial på 90 minutter. Jeg blev selvfølgelig nødt til at prøve Prestige og fik derfor ekstra meget massage. Faktisk startede behandling med en halv times rygmassage, og så var jeg ligesom i zen.

Men selvom rygmassagen var fantastisk, var det den efterfølgende times ansigtsbehandling og -massage, der virkelig fik mig overbevist om, at Kristèle er en helt fantastisk dygtig behandler.

Med gentagne bevægelser og tryk på de helt rigtige steder vågnede jeg op til et helt glat ansigt: Væk var mørke rande, som jeg har døjet med her på det sidste (har for nylig fået en hvalp, der driver mig ud af sengen flere gange om natten!).

Væk var også de fine tørhedslinjer og synlige porer, der blev renset og mættet med de aromaterapeutiske hudplejeprodukter fra oMoi!, som Kristèle selv har udviklet og fået testet og godkendt til salg.

omoi-3

omoi-5

omoi-9

Udover massagen bestod ansigtsbehandlingen af rens, kombineret scrub/lermaske, ansigtsolie samt afsluttende dagcreme. Massageolierne til kroppen er også udviklet af Kristèle – og de dufter virkelig fantastisk (af blandt andet geranium og ylang-ylang, yum!), men er ikke til salg – i hvert fald ikke endnu.

Efter behandlingen blev jeg forkælet med te fra Mauritius (Kristèles hjemland) samt hjemmebagte småkager – uhm!

Kristèle har ikke sit eget sted endnu, men lejer sig ind hos Faranaks Beauty Care i Classensgade på Østerbro i København, hvor hun tilbyder behandlinger hver torsdag og fredag eftermiddag. Du kan booke din tid på tlf. 42 63 49 05. Henvis til min blogpost og få 30% på behandlingen samt 10% på eventuelle produktkøb.

Glow Skin oMoi Facial (60 minutter) koster 600 kr.
Prestige oMoi Facial (90 minutter) koster 860 kr.

omoi-group

Du kan også købe oMoi! produkterne her og her. Begge shipper fra Danmark indenfor 1-2 dage.