Har du styr på dine sager?

Jeg bliver ofte (kærligt) voksen-mobbet med min trang til at arkivere, sortere og holde pinlig orden i mine ting og sager. Både fysisk i praktiske opbevaringsbokse og virtuelt i sirlige stisystemer med sigende mapper, undermapper og under-undermapper.

mapper

lager

kasser

Men det har ikke været uden omkostninger. Jeg ved ikke hvor mange kroner jeg har investeret i brevordnere, kasser i alskens størrelser og farver, med og uden låg eller kontorartikler i det hele taget. Jeg er stamkunde i Ordning & Reda, IKEAs småopbevaringsafdeling og hos Lomax, hvor man kan sidde hjemmefra og klikke alverdens praktiske småting til kontoret i kurv uden at rejse mig fra skrivebordet.

Da jeg i sidste uge fik nye forsyninger hjem fra Lomax lå der også en pose guldkarameller som gave. Måske ikke ligefrem en gave man vælger kontorforsyningsleverandør efter, men en sød lille gestus, der spredte barnlig glæde blandt kollegaerne. Og du behøver ikke engang at være momsregistreret for at handle på Lomax – du kan nemlig også oprette dig som privatkunde og få glæde af, at de er lidt billigere og meget, meget nemmere at handle hos end boghandleren.

guld