sheet-mask-6

Det er muligvis fordi, jeg selv er blevet fuldstændig besat af sheet masker, at jeg ser dem alle vegne – på Instagram, i pressen og på blogs (måske mest de udenlandske). Men sådan er det jo så ofte, med det man fokuserer på. Og jeg henter dem også selv hjem i stor stil fra sheet-maskens ophavsland: Korea og forsøger at sprede min uddelte begejstring, hvor jeg kan komme til det – blandt andet her ;-).

sheet-mask-4

Men der findes da også andre masker end dem fra Korea. Blandt andet Magicstripes, der blev lanceret her i efteråret, og som kan erhverves på Beautyhero.dk og hos udvalgte klinikker som fx Complete Me i København.

Udover den “klassiske” sheet maske har Magicstripes også Eye Lid lifters (dem har jeg til gode at prøve) og en hagemaske (Lifting Collagen Mask), som jeg har skrevet om tidligere (se link længere nede) – den burde jeg nok bruge dagligt for at stramme min lidt halvslappe hage op, for det VIRKER – læs testen og se før-og-efter billeder på Fashion-post her!

sheet-mask-1

I samme kategori finder du Rodials Glamtox Neck Mask, der opstrammer den der lidt crepede hud, man får på halsen, når man har passeret de 40 år (øv!). Tro dog ikke at én behandling er nok, den skal gentages dagligt, hvis du vil have en vedvarende effekt.

I Korea er sheet masken da også en fast del af den daglige aftenrutine, som jeg har skrevet om her. Har du ikke råd til at lægge mellem 25-100 kroner dagligt på masker alene (!), så nøjes med at bruge en sheet maske ugentligt eller før en vigtig begivenhed, hvor dit ansigt skal være i topform.

Hos koreanske MIZON finder du masker til ethvert behov: der er de nærende og beroligende, de opstrammende og linje-minimerende, de fugtende og glødgivende og én specielt til øjenområdet. I alt findes der 9 forskellige sheet masker, som du finder lige her. Priserne ligger fra 25-45 kr.

sheet-mask-2

En noget lettere løsning er små Eye Brightening Pads som du finder fra Lassie’el eller Rodial. De er lige til at smide på mens du alligevel laver mad, tjekker Instagram eller børster tænder. Jeg har dem liggende i køleskabet (side om side med hvidvinen), så de er ekstra kølende, når de kommer på.

Min absolutte favorit er dog Marine Stem Mask fra Inner Nature, der er ren guf for huden. Den fugter, blødgør, fornyer, heler og beroliger – alt hvad du ønsker dig af en god hudpleje. I samme serie finder du også mit absolut yndlingsrenseprodukt, Pure Foaming Cleansing Gel, der i effekt til fulde opvejer den lidt kiksede emballage. Den er FANTASTISK (omend også en smule til den dyre side). Masken er til gengæld til at komme i nærheden af – kun 50 kr. per fix :-).

sheet-mask-3