Jeg tror ikke ordet maskehud findes. Endnu. Men jeg vil gøre en indsats for at få det på lystavlen hos Dansk Sprognævn 🙂

Masken beskytter muligvis mod corona og synlige dobbelthager, men huden under stoffet lider, og det kan du heldigvis gøre noget ved!

Det er måske ikke ligefrem et nyt vidundermiddel, men effekten er ganske tilfredsstillende. Det handler om at holde porerne rene! Og det er ikke så svært. Når du har renset din hud, så brug en toner med både AHA og BHA frugtsyrer bagefter. Altså inden serum, creme, olie eller andet.

Hvorfor?

Fordi AHA hjælper med at forny huden, så trætte og triste hudceller, der har gnedet op af din ansigtsmaske, gnides af. Og ligeså vigtigt, fordi BHA hjælper med at rense porerne for snavs og overskydende hudfedt, der kan udarte sig til knopper eller bumser.

Og hvad angår favorit er jeg på samme hold som min teenagedatter, der har taget ansigtsmasker til sig, som var de mode, og derfor opholder sig i dem væsentligt mere, end jeg gør. Hendes udvalg er også derefter. Jeg har sneget mig til at låne hendes Hello Kitty variant til at pryde dette indlæg.

Men mere om ansigtsmasker senere, for her har jeg snart en update!

MIZON AHA & BHA Daily Clean Toner 150 ml til 250 kr.

Og før jeg glemmer produktet, så er det ovenstående toner fra Mizon, som fås i min webshop Beaumonde.dk og hos Matas.dk.