rc-foto

Når man fremhæver sine produkter til at være bedre/sundere/mindre skadelige end andre på grund af økologiske ingredienser, så skal kvaliteten også være i orden. Som minimum skal produkterne så også være, det de påstår – altså økologiske. At der er en dråbe økologisk olie tilsat en standard formular vil jeg kalde for vildledning – eller direkte falsk markedsføring.

Men udover at ingredienserne selvfølgelig skal være i orden, så skal formularen også fungere. Den skal være mindst lige så god som det ikke-økologiske alternativ i form af konsistens, duft og effekt, hvis den skal have en blivende plads på mine skønhedshylder. Og dem er der faktisk ikke så mange af. Men nogle er der heldigvis, og en af dem jeg lige har taget til mig er Rudolph Hair, som er en ny hårplejeserie under Rudolph Care brandet bestående af to shampooer og en balsam.

Jeg har kun prøvet den ene shampoo – Blossom Shampoo – og den lever helt op til forventningerne. Mildt skummende, ikke udtørrende og med en gel-agtig konsistens, der er nem at fordele, skumme op og skylle ud. Balsammen – Forever Soft Conditioner – har en cremet konsistens, der omgående blødgør og udglatter håret, når den kommes i spidserne. Efter føntørring føles mit hår let, medgørligt og glansfuldt.
rc-hair-group

Også emballagen til Rudolph Hair er i orden. Normalstørrelserne kommer med praktisk pumpe med åben-luk funktion og der er rejsestørrelser i 50 ml af alle tre varianter. Priser fra 75-245 kr.