sara-rostrup-640x640Jeg har kendt Sara i en del år, da vi har arbejdet sammen på Egmont, hvor hun var skønhedsredaktør på Eurowoman, mens jeg var på ALT for damerne. Sara har for mig altid stået for noget sjovt og spontant, og selvom hun nu er blevet mor (med ny baby på vej) er der stadig plads til både makeup og (lyserødt) hår…

Skøn som: Sara Rostrup

Jeg er: Selvstændig og helt min egen chef. Jeg har været makeup artist i modebranchen i 14 år og skønhedsblogger på Youblush.com siden 2008.

Det produkt jeg er mest positiv overrasket over lige nu er:
Min Renew Face Brush fra Karmameju, fordi den virkelige sætter skub i blodcirkulationen. Jeg bruger den om morgenen på ren, tør hud og bevæger den blødt rundt i ansigtet i små cirkulerende, opadgående bevægelser. Det er som at sige ‘god morgen’ til sit ansigt, og man kan tydeligt se en forskel på huden.

karmameju-640

I denne sæson skal jeg købe:
Masser af kropsolier, fordi jeg er gravid, og det er en dejlig følelse at smøre maveskindet ind i olie, da huden både klør og strammer. Olie er også lækkert om vinteren, da det er ekstra nærende for huden. For at min hud ikke skal fedte for meget, smører jeg olien på umiddelbart efter badet, mens huden stadig er fugtig. Når olien blander sig med vandet fordeles den meget nemmere på kroppen og trænger derfor hurtigere ind. På den måde sparer du også på produktet, da du bruger meget mere olie, hvis du smører den på tør hud. Min favorit er Rudolph Care Acai Body Oil, men en ren mandelolie er også lækker, hvis det skal være budget.

rudolph-640

Mit bedste råd i denne sæson er:
Tørbørst huden – både kroppen og ansigtet, så du får stimuleret blodcirkulationen. Tørbørstning forhindrer samtidigt indgroede hår og hjælper mod cellulite. Jeg kan også anbefale at bruge en fugtmaske to gange om ugen, fordi huden virkelig har brug for ekstra fugt. Rigtig mange døjer med tør hud i vinterhalvåret og her kan en god fugtmaske virkelig gøre mirakler.